Sol·licituds de concessió d'autoritzacions de nova plantació de vinya - aml Enginyers
471
post-template-default,single,single-post,postid-471,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Sol·licituds de concessió d’autoritzacions de nova plantació de vinya

Us recordem que des del 15 de gener fins al 28 de febrer de 2018, hi ha obert el termini per sol·licitar autoritzacions de nova plantació de vinya.
Ho podran demanar agricultors actius, caldrà adjuntar la nota simple del registre de la propietat o el contracte d’arrendament liquidat d’impostos i la ubicació gràfica d’on es vol plantar.
Cal tenir declarat a la DUN2017 les parcel·les on es vol plantar, en cas contrari, caldrà acreditar la titularitat i declarar-les a la DUN2018 dins del termini de sol·licitud.
Aquest any hi ha alguna novetat substancial:
·         Pel que fa a les sol·licituds de nova plantació de vinya en recintes amb usos SIGPAC, FO, PR, PA i PS, caldrà tenir l’autorització de la rompuda o, en el cas que estigui dins dels supòsits de regim de comunicació de rompuda, caldrà tenir presentada la comunicació de rompuda.
·         Criteris de prioritat, s’han modificat les prioritat, en el sentit que les explotacions agrícoles més petites tindran més punts, (més possibilitats de rebre autoritzacions):
o   Explotació tipus A, de 0,5 a 6,47 ha., 4 punts
o   Explotació tipus B, de 6,47 a 12,94 ha., 3 punts
o   Explotació tipus C, de 12,94 a 19,41 ha., 2 punts
o   Explotació tipus D, de 19,41 a 26,38 ha., 1 punt
o   Joves nous viticultors, 1 punt
 
El interessats poden adreçar-se a la nostra oficina.

No Comments

Post A Comment